Δυστυχώς πολλοί την ξέχασαν, οχι όμως εμείς.. Ας θυμηθούμε ξανά την άλυτη εδώ και μήνες, υπόθεση της αγαπητής Γεωργίας Φιλοπουλου. 

1 Ιανουαρίου 2016

Η χρονιά της άτυχης μητέρας είχε αρχίσει με πολλά χαμόγελα, αφού εκείνη ήταν που έφερε το πρώτο μωρό του έτους 2016 και κατά σειρά το τέταρτο της οικογένειάς της. Το όμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο προς Καλαμάτα. 

Η γλυκιά Γεωργία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών... 

Ημέρα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 7:30 το πρωί 

Η Γεωργία Φιλοπουλου ετών 35, εντοπίζεται νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της, έχοντας μία σφαίρα στο κεφάλι της και πεσμένη στην θέση του συνοδηγού. 

Το χρονικό της προηγούμενης ημέρας 

Ο σύζυγος της Γεωργίας υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν άγρια. Τα λόγια του φαίνεται να τα συμμεριζονται και οι δύο γιαγιάδες, οι οποίες είναι είναι φανερά ταραγμενες. Αν και ο σύζυγος είναι αυτός που που είδε τη Γεωργία τελευταία φορά ζωντανή, υποστηρίζει ότι βγήκε τη Πέμπτη το βράδυ και από τότε εξαφανίστηκε. 

Την επόμενη το πρωί, πήρε τους εργάτες κανονικά, αφού ήπιε προτού ξεκινήσει για τη δουλειά του, το καφέδακι στο σημείο που το έπινε κάθε πρωί. Ετοίμασε τους εργάτες στη καρότσα και οδήγησε προς τα χωράφια του. Μια εργατρια υποστήριξε ότι δεν συνηθιζαν να περνουν το συγκεκριμένο δρόμο, όμως εκείνη την ημέρα ακολούθησαν αυτόν. Ετσι είδαν καταχωνιασμενο, σε ένα από τα χωράφια του ζευγαριού, το αυτοκίνητό της Γεωργίας, μάλιστα ήταν εκείνη που φώναξε από τη καρότσα "Νάτο το αυτοκίνητο της γυναίκας σου". Αμέσως οδήγησαν προς το σημείο και είδαν το μακάβριο συμβάν. 

Ο σύζυγος φώναξε μην αγγίξετε τίποτα να πάρουμε την αστυνομια.. Ετσι και εγινε.. Άφαντος ο δράστης μέχρι και σήμερα. Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δολοφονία της ατυχής Γεωργίας. Το λυπηρό είναι ότι τα παιδιά της ακόμα την αναζητούν και αυτό φάνηκε από τα γράμματα που έστειλαν τα Χριστούγεννα που μόλις μας πέρασαν, ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει τη μητέρα τους και πάλι κοντά.