Όχι πιά σχέση... Μόνο Σέξ!

 

 

Τι γίνεται όταν η συναισθηματική έκφραση απουσιάζει ολοκληρωτικά; Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν την ικανότητανα αδιαφορούν και να αντιστέκονται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια προσέγγισης; Ενώ εσύ υπερχειλίζεις από όρεξη για συναισθηματισμούς και μεγάλα λόγια, εκείνος έχει απορριπτικό στύλ, γεμάτο αδιαφορία..

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά το ευκαιριακό και έντονο σέξ, συνοδεύεται με πλήρη απουσία συναισθήματος.. συνήθως απο τη μία πλευρά!!! Σωστά διαβάσατε, αυτό συμβαίνει συνήθως από την πλευρά του άνδρα! Αυτό που αποζητούν οι περισσότεροι άνδρες, δεν είναι τίποτε παραπάνω από έντονο σέξ, δίχως περιορίσμους αλλά και δεσμεύσεις, στην ουσία μια σύμβαση μικρού χρονικού διαστήματος, με την οποία θα μπορούν να συνευρίσκονται ερωτικά, κάνοντας πράξη ότι ερωτικά έχουν φαντασιωθεί,λίγες μέρες του μήνα.. Χωρίς την υποχρέωση να μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα..

Τι συμβαίνει όμως απο την πλευρά της γυναίκας; Η γυναίκα συγχέει τα πράγματα. Ενώ στην αρχή είναι άνετη με αυτή την ιδέα και πραγματικά το πιστεύει, στη συνέχεια έρχεται στην επιφάνεια το συναισθηματικό, ανυπομονό κομμάτι. Πολύ τον θέλω.. Πότε θα τηλεφωνήσει;.. Εγώ θα τον αλλάξω... ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ... Παραδεχτείτε το, δεν θα τηλεφωνήσει, δεν θα σε θέλει για πολύ( γιατί διψά για αλλαγές ) και σίγουρα δεν θα το αλλάξεις εσύ.. Μην ονειρεύεστε και μην πετάτε στα σύννεφα. Το δικό σας όνειρο, για εκείνον είναι εφιάλτης.

Τελικά πόσο ικανοποιημένη μένεις απο μια τέτοια "σχέση". Από μία παθιασμένη ερωτική επαφή, που και μόνο στην σκέψη της, ανατριχιάζεις; Που κατα την διάρκεια της ημέρας, έρχεται η εικόνα της νύκτας που πέρασε; Που το χαμόγελο σου την επόμενη μέρα, φωτίζει όλο σου το πρόσωπο; Που η ηδονή που νιώθεις είναι πιο ισχυρή από κάθε άλλο που στη ζωή σου;

Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή, την οποία αν δεν την ξεπεράσεις, όλο αυτό που σου συμβαίνει είναι μία όμορφη στιγμή.. που θα θυμάσαι πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη.. μια ανάμνηση γλυκειά όπως η σοκολάτα.. μια όμορφη απόδραση του μυαλού σου..

Αν όμως αυτή τη κόκκινη γραμμή, την παραβείς.. τότε η ευτυχία και η ηδονή, θα μετατραπούν σε απογοήτευση και θλίψη..

Πρίν λοιπόν εμπλακείς σε μία τετοιου είδους "σχέση", πρέπει να έχεις συνειδητοποιήσει ότι στηρίζεται στο σεξ και μόνο στο σεξ.. Να ξέρεις τα όρια και τις αντοχές σου, να ξέρεις να θάβεις συναισθήματα, να μπορείς να είσαι αμαρτωλή..

Επειδή λοιπόν, μία τέτοιου είδους σχέση καταλήγει σε ουσιαστική σχέση μόνο στις ταινίες, να θυμάσαι πάντα..

Μπορεί μία καλή σχέση να προϋποθετεί το σεξ, αλλά το σεξ δεν προϋποθετεί μια κάλη σχέση.. Όλα βεβαιά είναι θέμα χημείας!